top of page

ЩИРА ТВОРЧІСТЬ ДІТЕЙ-НАЙКРАЩИЙ СТИМУЛ ДО ПЕРЕМОГИ!


Саме такий напрям обрав оркестр, розпочавши підготовку до фестивалю. Неоднаразово перебуваючи з концертами в зоні АТО, колектив оркестру особисто переконався якою важливою для наших ГЕРОЇВ є підтримка і щира увага до святої справи і обов'язку справжніх патріотів України.

Ми з великим задоволенням взяли ініціативу проведення в свої руки, звісно за підтримки як Збройних Сил України, так і Центру позашкільної освіти України.

В рамках проекту "Територія творчості" був проведений фестиваль "Армія дітям". Юні музиканти познайомились з військовою справою, стали частиною військово-музичного однострою, де розпочали відкриття фестивалю спільним виконанням Державного гімну України.

Ми переконанані що зроблена ВЕЛИКА СПРАВА

Щиро вдячні Художнім керівникам дитячих оркестрів, колегам військовим диригентам, музикантам, волонтерам і хто просто був не байдужим, допомагав словом і ділом.

Особлива вдячність Головному режисеру Сергію КОСЕНКУ за креативність, професіоналізм, розуміння, ідейність, Директору Державного центру позашкільної освіти Геннадію ШКУРІ за організацію, розуміння важливості проведення данного заходу, популяризацію і розвиток юних музикантів, Начальнику Київського військового ліцею імені Івана Богуна Герою України генерал-майору ГОРДІЙЧУКУ Ігору Володимировичу за батьківську підтримку і важливі ідейні поради, Начальнику військово-музичного управління ЗСУ полковнику ДАШКОВСЬКОМУ Володимиру Анатолійовичу за ініціативність, відкритість і розуміння проведення данного фестивалю.

СЛАВА УКРАЇНІ, СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ, ГЕРОЯМ СЛАВА

https://www.youtube.com/watch…

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page